QBO – All in one הסו-שף האולטימטיבי

QBO – All in one  הסו-שף האולטימטיבי

 

היא אולי לא מדברת ואי אפשר להחליף איתה מתכונים, אבל היא ללא ספק הדבר הטוב ביותר שקרה למטבח המקצועי מאז המצאת מעבד המזון. מכונת QBO החדשה היא ללא ספק הסו שף האולטימטיבי המביא את עולם ההיי-טק למטבח

 

מכונות ה- QBO מבית ROBOQBO האיטלקית, החברה המובילה את תעשיית הקאטרים התעשייתיים ומכונות

עיבוד המזון, היא מערכת עיבוד אולטימטיבית בקיבולת של 8 עד 550 ליטר המייצרת כמעט כל מוצר שתבחרו

בפעולה אחת בלבד. בעזרת 100 תכניות בישול בהתאמה אישית, מסך מגע עם בורר מהירויות ואפשרות

לחמם, לבשל, לצנן, לחתוך, לערבב, לפסטר ולבשל בוואקום - היא מאפשרת לכל קונדיטוריה, מסעדה,

מאפייה או קייטרינג לקצר משמעותית בשעות העבודה ולייצר במהירות הבזק: ממרחים, מחיות, קרמים, גאנש,

שוקולד, פָּטֶה, ריבות, קונפיטורות, מרשמלו, מרציפן ומה לא בעצם...

 

 

 

תהליכים מוקפדים ותוצאות איכותיות

 ה- QBO מתאימה למטבחים מקצועיים ששואפים להיות

היום במקום בו יהיה השוק בעוד מספר שניםשאיפה למצוינות ולהתקדמות של שלושה צעדים קדימה

באמצעות שמירה על הערכים התזונתיים, הצבעים הטבעיים, הטעמים והריחות של חומרי הגלם.

 

הארכת חיי מדף ואיכות המוצרים

את חשיבות המכונה הבין כבר מזמן יגאל אפרתי, מקונדיטוריית מקלות וניל בעפולה, שהיה הראשון שרכש את המכונה בארץ. “’בעידן החדש, 90% הקונדיטוריה יושבת על המכונה הזומסביר אפרתי. “מהירות העבודה ואיכות התוצרים מאפשרת הכנת חומרי גלם במקום רכישתם.

למשל מחיות שונות, ריבות, פסטו והמון ממרחים. אין מגע אדם, אין בקטריות ואורך חיי המדף של המוצרים משתפר”.

אפשרויות חדשות במטבח

ריבת תותים למשל, מלבד העובדה שבזכות שיטת הבישול בואקום אני לא מכניס פקטין לרשימת המרכיבים, מיוצרת בערך ב 10- דקות. מחית אגוזי לוז, שהיא בעלת מרקם שלא ניתן להגיע אליו והיינו רוכשים, מיוצרת היום אצלנו במטבח, בדקות ובמרקם מעולה”, מוסיף אפרתי. מיקי שמו מקונדיטוריית שמו הכניס למטבח את מכונת ה- QBO לפני למעלה מחצי שנה. “היום אני מכין במכונה כמעט הכל”, מגלה שמו. “המכשיר יצר אופציה לעשות את המוצרים בזמן קצר יותר. זה פשוט משהו אחר. התחלנו לעשות את הדברים שעשינו ביום שלם בחצי יום ובהרבה פחות עובדים

 

קיצור לוחות זמנים זה העיקר

הכנת ממרח עגבניות לקח הרבה זמן, עכשיו הוא נעשה בדקות, בכמות גדולה יותר והאיכות כמובן הרבה יותר טובה”, אומר שמו. “הכנת ריבת חלב גם היא תהליך ארוך. עכשיו אנחנו מייצרים ריבת חלב איכותית בתהליך קצר ופשוט. גם ממרח נוטלה איכותי, העשוי משוקולד אמיתי ומאגוזי לוז אמיתיים מיוצרים במספר דקות. חומרי הגלם איכותיים ובעזרת המכונה גם המוצר הסופי שומר על האיכות שלו”.

 

מובילה בחיסכון ובמהפכה הירוקה במטבח

בנוסף לקיצור זמני ההכנה וצמצום עלויות כוח האדם, חוסכת המכונה למטבח המקצועי גם אנרגיה רבה. מערכת האדים המשולבת של ה- QBO עושה שימוש בתהליך ההתעבות ומנצלת את האנרגיה של המכונה לפעולה נוספת, והתוצאה - חסכון עצום במים ואנרגיה ובד בבד גם בעלויות תחזוקה.

חברה שרצה קדימה

מכונות ה- QBO מיובא לישראל באופן בלעדי על ידי חברת עמיר צבר, המובילה בתחום ציוד מאפיות וקונדיטוריות מזה למעלה מ 40- שנה. חברת עמיר צבר חרטה על דגלה קדמה וייעול במטבח המוסדי ומייבאת בבלעדיות מגוון רחב של פתרונות טכנולוגיים למטבח המוסדי.

 

 

למידע נוסף על המכונה לחץ כאן

 

צור קשר
דלג על צור קשר

צור קשר

checked
עבור לתוכן העמוד