מאמרים

עצות שימושיות, הסברים, טיפים...

 

תנורי SVEBA DAHLEN
ב- SVEBA DAHLEN הבינו מזמן שעל מנת להפוך למאפייה או קונדיטוריה רווחית דרוש הרבה יותר ממאפים טובים, זאת הסיבה שהם מביטים בתמונה הגדולה כאשר מפתחים פתרונות אפייה.Read More >>
שף קונדיטור שהתאהב בתחום ורוצה להפיץ את תוצריו, חולם על הקמת בית מאפה. כזה שיאפשר לו להיות יצירתי, להגיש דברי מאפה טריים ואיכותיים ולצבור קהל אוהדים מקומי. כדי לפתוח מאפייה מצליחה, נדרש תכנון, היערכות וסבלנות. מתלבטים האם לפתוח מאפייה? יצרנו עבורך מדריך שיעזור לך לעשות סדר בדרך לשם ולקבל מידע חשוב לפני שתקבלו את ההחלטה לצאת לדרך.
Read More >>
יש לי גלידה הכי טובה...
בשנים האחרונות עולם הגלידות השתנה ללא היכר: אם בעבר גלידה אמריקאית היתה להיט וגלידה של סנוקרסט בשלושה טעמים היתה וואווו, כיום זה לא המצב. הטרנד העכשווי נשען על גלידות טבעיות בטעמים מופלאים ובמגוון מרקמים, עם ערכים קלוריים משתנים: החל מגלידת שמנת ועד לגלידות יוגורט וסורבה לשומרי משקל, כשלכל סוג גלידה בלעדיות על מכונה שמייצרת אותה. הגלידריות מתחרות ביניהן לא רק על סגנונות הגלידות וטעמן, אלא במראה שלהן, כאילו מדובר בתחרות ‘מיס עולם’ של הגלידות. מירקם אוורירי, יציב ומעוצב של הגלידות הינו קריטריון בסיסי לעמידה בתחרות הזו ולהצגתן של הגלידות בחלונות הראווה. מי עומד מאחורי עיצוב הסטיילינג של הגלידות? מכונות הגלידה.Read More >>
QBO – All in one  הסו-שף האולטימטיבי
היא אולי לא מדברת ואי אפשר להחליף איתה מתכונים, אבל היא ללא ספק הדבר הטוב ביותר שקרה למטבח המקצועי מאז המצאת מעבד המזון. מכונת QBO החדשה היא ללא ספק הסו שף האולטימטיבי המביא את עולם ההיי-טק למטבח
Read More >>
הכירו את מכונת הפלא One Shot – שוקולד כמו שלא הכרתם בעבר
כבר למעלה מ-40 שנה שחברת 'עמיר צבר', החברה המשפחתית, מייבאת מוצרים למאפיות וקונדיטוריות ברחבי הארץ ולמטבח המוסדי. מנהלי החברה כבר היו בטוחים שהם ראו הכל, הכירו הכל, ייבאו הכל ומכרו הכל – עד שהגיעה מכונת One Shot של חברת POMATI– המכונה שגרמה להם להסתכל בעין אחרת לחלוטין על תעשיית השוקולד.Read More >>
צור קשר
דלג על צור קשר

צור קשר

checked
עבור לתוכן העמוד